Toimitusehdot

Decanter.fi-verkkokaupan toimitusehdot
                                                                          
Yleistä verkkokaupasta:
Decanter.fi on verkkokauppa, jossa tuotteiden myyjänä on Decanter Oy.  Y-tunnus 0666612-9.

 

1. Hinnat

Kaikki Decanter.fi-sivustoilla olevat tuotteet sisältävät arvonlisäveroa 24%, 14% tai 10%, riippuen tuotteesta.

 

2. Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupan ostoskorin kautta. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Jos tilauksessanne ilmenee ongelmia, olemme teihin yhteydessä ensisijaisesti sähköpostin välityksellä.

 

3. Toimitustavan valitseminen

Voit valita toimitustavaksi joko noudon DB Schenkerin noutopisteestä 5,50€ tai omasta Postista 5,50 €, haluamastasi Postin pakettiautomaatista 5,50 € tai voit tilata Schenkerin tai Postin kotiinkuljetuksen 11,90 €. Saat pakettisi ilman toimitus- ja pakkauskuluja, kun tilauksen arvo ylittää 50 € (ei koske toimitustapaa kotiinkuljetusta). Lisäksi voit valita noudon Helsingin tai Espoon myymälästämme (ilmainen).


4. Maksutavan valitseminen

Voit maksaa tuotteesi: Verkkopankkitunnuksilla tai yleisimmillä luottokorteilla. Verkkokaupassamme on käytössä Paytrailin maksujärjestelmä. Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Decanter Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Decanter Oy.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan (Decanter Oy). Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7Innova 2 Lutakonaukio 740100 Jyväskyläwww.paytrail.com


5. Sähköpostitse lähtevät tositteet

Lähetämme sähköpostitse teille tilausvahvistuksen, tiedon tilauksen tilasta (maksettiin, toimituksessa) sekä paketin seurantakoodit.


6. Toimitusaika

Maksusuorituksen kirjauduttua tilillemme, toimitusaikamme on siitä seuraavat 1-4 päivää. Toimitusaika myymälänoudoille on 2-8 arkipäivää. Mikäli tarvitsette nopeamman toimituksen, kannattaa olla suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse decanter@decanter.fi.

 

7. Palautusehdot

Tuotteillamme on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Liittäkää palautuksen mukaan seuraavat tiedot: asiakasnumero, nimi, osoite ja puhelinnumero. Palautamme rahat tuotteesta Paytrailin kautta, kun lähetys on saapunut varastollemme. Postimaksua ei hyvitetä.

Palauta tuote Postin tai DB Schenkerin asiakaspalautuksena, jolloin Decanter Oy maksaa lähetyksen postikulut. Säästä aina lähetyspisteeltä saamasi asiakaspalautuskuitti, kunnes olet saanut rahasi takaisin.


    PALAUTUSOSOITE POSTI:
    POSTI 611324
    Decanter Asiakaspalautus
    Melkonkatu 24
    00210 Helsinki

    PALAUTUSOSOITE DB SCHENKER
    Voit lähettää tuotteet samalla lähetystunnuksella kuin alkuperäisessä paketissa. 
    Paketin päälle voit kirjoittaa "palautus".

Kaikissa palautuksiin liittyvissä asioissa voitte olla yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme decanter@decanter.fi

 

8. Vahingoittunut lähetys tai viallinen tuote

Olettehan välittömästi yhteydessä asiakaspalveluumme, jos saatte viallisen tai väärän tuotteen. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tulee tehdä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Lähetyksen vahingoittumisesta tulee tehdä ilmoitus heti pakettia vastaanottaessa Postissa. Voitte yhdessä postin edustajan kanssa todeta vahingon ja täyttää vahinkoilmoituslomakkeen, johon tulee teidän allekirjoituksenne.