Hyvä HoReCa-alan ammattilainen,

Etsitkö uuteen tai nykyiseen toimintaasi laadukkaita viinilaseja, drinkkilaseja ja muita viinitarvikkeita ja  keittiötarvikkeita?
Decanter valikoimasta löydät mm. HoReCa käyttöön suunnitellut Riedel ravintolalasit sekä Peugeot-maustemyllyt.

Valikoimassamme myös paljon muita viini- ja keittiötarvikkeita sekä tarjoiluastioita.

Tutustu Riedel Restaurant-sarjojen laseihin:

Riedel Restaurant Brochure 2023

Lisätietoja HoReCa-valikoimasta ja hinnoista voit tiedustella osoitteesta:
senja.keranen@decanter.fi
Puhelin arkisin klo. 8:30-16 välillä +358 40 767 9928

 

Riedel-tutkimus

Decanter Oy teetti yhteistyössä Innolink Research Oy:n kanssa markkinatutkimuksen marraskuussa 2017. Tutkimuksessa kartoitettiin suomalaisten tasokkaiden ravintoloiden viinikulttuuria sekä viinilasibrändien tunnettuutta. Tutkimukseen vastasi 118 ravintola-alan ammattilaista. Tutkimuksessa ravintola-alan ammattilaiset kuvailivat kuluttajatrendejä ja asiakaskunnasta nousevia toiveita. Useimmin mainittuja teemoja olivat viiniin kohdistuva kasvava kiinnostus, arvostus ja tietoisuus, rentous viinikulttuurissa, luomuviinien kysyntä sekä kiinnostus pientuottajien viineihin.

Tutkimuksen päähavainto oli selkeä: viinilaseilla on merkitystä

RIEDEL OSANA VIINIKULTTUURIA
97 % vastaajista nimesi Riedelin kahden parhaan viinilasibrändin joukkoon. Riedelin laseja käyttävissä ravintoloissa on muita vahvempi viinikulttuuri. Niissä myös arvostetaan muita enemmän lasien kestävyyttä ja pestävyyttä sekä muotokieltä ja visuaalisuutta.

VIINILASIT OSANA LAADUKASTA ASIAKASKOKEMUSTA
75 % vastaajista arvioi viinilaseilla olevan melko suuri tai suuri merkitys viinin makuun. Vastaajien perustelut kuvastavat sitä, että viinilasit ovat tärkeä viinin makuun ja viinikokemukseen vaikuttava elementti.

RIEDEL YLIVOIMAISESTI TUNNETUIN
45 % vastaajista nimesi spontaanisti Riedelin viinilasien valmistajia kysyttäessä. Lisäksi 93 % tunsi Riedelin vähintään nimeltä, kun brändien tunnettuutta kartoitettiin autetusti.

LISÄARVOA SAATAVILLA
27 % vastaajista arvioi, että viinilasista kertominen asiakkaalle ravintolassa toisi lisäarvoa asiakaskokemukselle. Tässä nähtiin parantamisen varaa läpi vastaajajoukon.

HARHAUTTAVAT HINTAMIELIKUVAT
63 % vastaajista piti 4-10 €:n hintaa sopivana ravintolassa käytettäville viinilaseille. Monelle tulee yllätyksenä että Riedelin ravintolalasit on hinnoiteltu juuri tähän hintahaarukkaan, jopa sen alle.