Neuvoa Antava jo yli 30 vuotta

Neuvoa Antava jo yli 30 vuotta

Tervehdys ystävä ja tervetuloa Neuvoa Antavat -blogimme pariin! Neuvoa Antavat tarjoavaa vinkkejä ja inspiraatiota tuotteistamme sekä niiden käytöstä ja huollosta. Lisäksi tulemme jakamaan herkullisia reseptejä ja viinivinkkejä, joilla pääset tekemään arjen pienistä hetkistä maistuvampaa.

Decanter on saanut alkunsa vuonna 1987 ja nykyisin toimimme viini- ja keittiötarvikkeiden maahantuojana, tukkumyyjänä sekä vähittäiskauppiaana. Tavoitteenamme on edistää suomalaista viinikulttuuria ja gastronomiaa etsimällä parhaat tuotteet asiakkaillemme. Laadukkaat tuotteet ja erinomainen palvelu ovat meille kunnia-asioita.

Myymälöiden runsas valikoima inspiroi herkkusuuta

Myymälämme sijaitsevat keskeisillä paikoilla pääkaupunkiseudulla. Helsingin Decanter-myymälä sijaitsee keskustassa Yrjönkadulla ja Espoon Decanter-myymälä kauppakeskus Iso Omenassa. Helsingin myymälä on keskittynyt enemmän viinitarvikkeisiin ja Espoon myymälässä on lisäksi runsas valikoima keittiötarvikkeita.

Valikoimamme muodostuu tuotteista, joita henkilökuntamme käyttää ilolla kotona. Tunnetuin merkkimme on Riedel, jonka maailmankuuluja laseja olemme tuoneet maahan jo pari vuosikymmentä. Riedel-konserniin kuuluvat Nachtmann ja Spiegelau täydentävät lasi- ja kattausvalikoiman jokaiseen kotiin sopivaksi.

Lasituotteiden lisäksi myymälämme tarjoavat inspiraatiota kokkailuun. Küchenprofi-, Cilio- ja Zassenhaus-tuotteiden kanssa ruoanlaitosta tulee hauskaa ja helppoa. Klassisten Peugeot-maustemyllyjen avulla viimeistelet herkulliset ruoka-annokset tuoreilla mausteilla. Joko olet tutustunut erikoistarvikkeisiin, kuten chilimyllyyn tai kanelimyllyyn?

Kaikki alkoi korkkiruuvikaupasta

Juha Berglundin viiniharrastuksen innoittamana syntynyt ”korkkiruuvikauppa” Decanter tarjoaa edelleen kaikki tarpeelliset tarvikkeet viiniharrastukseen. Viinipullonavaajia, coolereita ja viinisäilytyskalusteita löytyy jokaiseen makuun, cocktailtarvikkeita unohtamatta. Decanter-myymälöiden valikoima laajenee koko ajan asiakkaiden toiveiden mukaan, joten kerro rohkeasti toiveistasi henkilökunnallemme.

Decanter kuuluu samaan konserniin Viinilehden, Ranskan Bordeauxissa sijaitsevan viinitila Chateau Carsinin sekä viinien verkkokaupan viinikellari.comin kanssa tarjoten laajan kirjon tuotteita, palveluita sekä elämyksiä viinin ja ruoan ystäville. Toivotamme sinut tervetulleiksi myymälöihimme ja verkkokauppaan tekemään laadukkaita löytöjä ja oppimaan uutta!