Laadukas maustemylly kruunaa keittiön

Laadukas maustemylly kruunaa keittiön

Peugeot Paris -pippurimylly on noussut ikoniseksi maustemyllyn muodoksi vuosikymmenien aikana. Myös autoistaan tunnetun Peugeot:n historia ulottuu yli 200 vuoden taakse Ranskaan. Peugeotin veljekset perivät isovanhemmiltaan myllyn, jonka he muuttivat teräsvalimoksi. Veljesten toimesta markkinoille tuli maailman ensimmäinen kahvimylly vuonna 1840 ja sitä seurasi historian ensimmäinen pippurimylly 1874.

Peugeot Paris

Nykyään Peugeot-tuotannossa on yli 1000 erilaista maustemyllyä. Laadustaan tunnetut myllyt valmistetaan yhä Ranskassa, Quingeyn kaupungissa. Peugeot-myllyjen teräskoneistojen ainutlaatuinen elinikäinen takuu, muotoilu ja viimeistelty ulkonäkö ilahduttavat herkkusuita, kotikokkeja ja keittiömestareita ympäri maailman. Peugeot-valikoimaan kuuluu myös ranskalainen Appolia-uunikeramiikka, jonka laatu ja tyyli ovat ensiluokkaista.

Valtaosa Peugeot-maustemyllyistä valmistetaan pyökkipuusta. Valmistus sisältää useita käsityönä tehtäviä vaiheita, koska myllyn värityksen on oltava tasainen päältä pohjaan saakka. Koneisto on ruostumatonta terästä ja sille Peugeot myöntää elinikäisen takuun. Valikoimassa on myös elektronisia myllyjä, joilla maustaminen tapahtuu käden käänteessä.

Peugeot-valmistus

Myllyssä riittää valinnan varaa monelle erilaiselle maustajalle. Tunnetuimpia ovat tietenkin pippuri- ja suolamyllyt, mutta valikoimasta löytyy oma myllynsä esimerkiksi chilille, muskottipähkinälle, kanelille, kardemummansiemenille, kostealle suolalle sekä pellavansiemenille. Jokaisessa eri mausteelle tarkoitetussa myllyssä on myös omanlaisensa koneisto. Tämä takaa jouhevan jauhamisen ja täydellisen hienon lopputuloksen. Onkin tärkeää, että käytössä valitsee juuri oikealle mausteelle valmistetun myllyn, jotta mylly toimii kuten sen on tarkoitettu.

Peugeot Isen

Jos et vielä omista laadukasta maustemyllyä, niin tutustu Peugeot-valikoimaan ja ihastu! Mikään ei voita vastajauhetun pippurin huumaavaa aromia verrattuna valmiisiin pussijauheisiin verrattuna.